hannah montana

Gaat Miley Cyrus ‘Hannah Montana’ terugbrengen?

Er gaan al een tijdje roddels rond dat Miley Cyrus van plan is om het populaire Disney Channel programma Hannah Montana terug te halen! In een interview met vertelde de zangeres er meer over.

Hannah Montana

Inmiddels zijn een Pretty Little Liars en een Gossip Girl reboot al in de maak, en misschien krijgen we nu nóg meer nostalgie!

In de radioshow ‘Hannah’s in storage’, vertelde Miley meer over een mogelijke reboot. ‘Het is net als een mooi vintage shirt. Er moet genoeg tijd overheen gaan om ‘m weer te kunnen dragen. Het gaat door die periode waarin ‘ie gewoon lelijk is omdat ‘ie oud is, totdat die zo oud is, dat ‘ie weer mooi is. Daarom moeten we wachten’, vertelde Miley. ‘Hannah is net als een goede wijn. We moeten wachten tot ze er weer klaar voor is.’

Miley heeft wel een punt, aangezien de populaire Netflix-serie Riverdale ook gebaseerd is op de Archie Comics uit 1940.

Check ook: Throwback Thursday: Hannah Montana (zo ziet de cast er nu uit!)

Blonde pruik

Miley vertelde ook dat ze niet kan wachten om haar blonde pruik weer op te mogen zetten. ‘Ze ligt nu opgeborgen en wanneer de perfecte kans zit voordoet, zal ik haar weer onder het stof vandaan halen. Ik zou haar zeker op een zeker punt weer tot leven willen wekken.’ Ook deelde de zangeres dat als Hannah terugkomt, ze een volledige nieuwe look zal krijgen. ‘Ze heeft een grote makeover nodig, aangezien ze nog vastzit in 2008, dus we zullen moeten gaan shoppen met Miss Montana‘, grapte ze.

‘I’d love to do a series again! Maar dat is ergens in de toekomst en hopelijk ga ik het zelf regisseren.’ Dat klinkt veelbelovend! Wij kunnen in ieder geval niet wachten op een comeback van Miss Hannah Montana.

Check ook: Miley Cyrus doet onthulling over waarom ze auditie deed voor Hannah Montana

LEES OOK:

Bron: Girlfriend.com, GIRLZ | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen