Gigi Hadid

Gigi Hadid showt finally haar baby belly

We weten al een tijdje dat Gigi Hadid en Zayn Malik in verwachting zijn van de mooiste baby ever, maar haar baby bump hebben we nog niet gezien. Gigi kreeg veel kritiek over zich heen dat ze zich zou ‘schamen’ voor haar zwangere buik. Toen ze live ging op Instagram reageerde ze op de kritiek én showde ze haar bump!

Instagram live

Gigi Hadid liet eerder weten haar babybuik pas te delen met de rest van de wereld wanneer zij hier klaar voor was. Tijdens de Instagram live beantwoordde Gigi een aantal vragen van fans en legde ze op uit waarom haar buik in deze wijde kleding niet te zien was. Ze maakte de knoopjes open en draaide zich met haar zijkant naar de camera toe en liet haar baby belly zien!

There’s my belly y’all.’

Wist je al dat Arda en Amber van Temptation Island ook in verwachting zijn?

Zwangerschap

Gigi Hadid heeft een hele goede reden om niet zoveel over haar zwangerschap te delen op social media: ‘Het is duidelijk dat veel mensen het leven hebben verloren door het coronavirus dat nog steeds aan de gang is. Daarna gingen we door naar de heropkomst van de BLM-beweging en ik vond dat onze aanwezigheid op social media daarvoor gebruikt moest worden.’

LEES OOK:

Beeld: Instagram @gigihadid | Bron: Elle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen