In The Heights trailers

Gloednieuwe trailers van musical-film In The Heights

Ben jij fan van musicals én films? It’s your lucky day! Er zijn namelijk twee gloednieuwe trailers van de musical-film In The Heights.

In The Heights

In The Heights is een musical-film gebaseerd op de gelijknamige musical. Lin-Manuel Miranda, bekend van de musical Hamilton, schreef de muziek en teksten voor de musical én produceerde ook de film.

Storyline

In the Heights is een inspirerende musical-film over het waarmaken van je dromen. Usnavi spaart elke cent die hij verdient op terwijl hij hoopt en fantaseert over een beter leven. En dit terwijl hij en andere personages zingen en rappen over hun dromen. Get ready voor veel dans, zang en een mooi verhaal.

Lees ook: deze populaire Netflix-serie wordt omgetoverd tot musical!

John M. Chu

De regisseur van In The Heights is John M. Chu, bekend van de romantische komediefilm Crazy Rich Asians uit 2018. Fun fact: hij was óók de regisseur van concertfilms Justin Bieber: Never Say Never en Justin Bieber’s Believe.

Trailer

Onder andere Anthony Ramos, Leslie Grace en Dascha Polanco (Daya in Orange is the New Black) spelen in de film. Check hieronder de twee nieuwste trailers! In The Heights is vanaf 17 juni 2021 te zien.

Beeld: Warner Bros. Pictures

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen