Bridgerton seizoen 2

Goed nieuws voor Bridgerton-fans: Lady Whistledown kondigt meerdere seizoenen aan

We can’t keep calm, want terwijl seizoen 2 nog niet eens uit is, is er al bekend gemaakt dat Bridgerton een derde én vierde seizoen krijgt

Bridgerton seizoenen

De Netflix-serie Bridgerton is een groot succes. Het eerste seizoen van de serie is vorig jaar op Netflix gedropt en werd in no-time massaal gebinged. In de eerste week na de première hebben maar liefst 63 miljoen huishoudens naar de show gekeken! Een tweede seizoen is dan ook al in de maak en nu is er dus ook officieel een derde én vierde seizoen besteld, nice!

Verhaallijn

Bridgerton is gebaseerd op de gelijknamige boeken van Julia Quinn en gaat over de familie Bridgerton en Featherington. In het verhaal volgen we hoe zij op zoek zijn naar een geschikte huwelijkspartner voor de dochters van de familie.

Seizoen 1 staat in het teken van Daphne Bridgerton die op zoek gaat naar de liefde. In het tweede seizoen gaan we de zoektocht van Anthony Birdgerton volgen. Eerder werd er ook bekend gemaakt dat we nog hier en daar de relatie van Daphne en Simon zouden gaan terugzien, maar inmiddels weten we dat Regé-Jean Page niet meer in de serie gaan terugzien #sad.

Als we de verhaallijn van de boeken volgen, zal seizoen drie in het teken staan van Benedict Bridgerton en Sophie Beckett. In seizoen 4 is het eindelijk tijd voor de familie Featherington om de spotlights te pakken en volgen we Penelope.

Kan je niet genoeg krijgen van Bridgerton? Good news, want er komt ook een musical album aan!

Als je niet kan wachten, kun je hieronder alvast de boeken shoppen:

Bron: NU.nl | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen