Love Or Leave Rtl

Goed nieuws voor fans van Temptation Island: Love or Leave!

Temptation Island, onze favoriete guilty pleasure realityshow, kwam het afgelopen jaar met hun nieuwe Love or Leave-versie, waar iedereen binnen no-time verslaafd aan was. De laatste aflevering van het eerste seizoen is pas kortgeleden op Videoland verschenen, maar er is alweer een nieuw seizoen in aantocht. Yes!

Temptation Island: Love or Leave

Temptation Island had natuurlijk als een hoop eerdere versies, maar de Love or Leave-versie zat anders in elkaar. Eerder was de insteek van de realityshow om de verleiding aan te gaan en trouw te blijven aan je partner, maar in deze nieuwe versie onderzoeken de koppels juist of ze daadwerkelijk voor elkaar bestemd zijn. Heb jij het eerste seizoen nog niet gekeken? Heb jij even geluk, je kunt alle aflevering nu bingen op Videoland! 

Bekijk ook: OMG: krijgt Temptation-Sonny een eigen tv-show?

Seizoen twee

Monica Geuze zal opnieuw haar rol als presentatrice innemen in het tweede seizoen van Love or Leave. Bovendien kwam ze met nog een leuke mededeling, want je kunt je namelijk nog opgeven voor het tweede aankomende seizoen! In de laatste aflevering stelde Monica de vraag ‘Zijn jullie een koppel met de vraag: ben ik met de ware? Of ben je single en op zoek naar de liefde?‘ Geef je dan nu op voor een nieuw seizoen Temptation Island: Love or Leave?

Lees ook: ‘Temptation Vips’ Rowena en vriend onthullen het geslacht van hun kindje!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Anoniem
    Anoniem
    Reactie: Thanks for ones marvelous posting! I definitely enjoyed reading it, you may be a great author. I will make sure to bookmark your blog and may come back later in life. I want to encourage you to ultimately continue your great work, have a nice evening!
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen