Zara Larsson

Goed nieuws voor fans van Zara Larsson!

Zara Larsson heeft op Instagram een huge announcement gedaan! De zangeres geeft namelijk binnenkort een echt livestream concert op YouTube en daar kunnen we allemaal bij zijn, gewoon vanuit onze eigen slaapkamer.

Livestream concert Zara Larsson

Zara Larsson heeft via een Instagrampost bekend gemaakt dat ze binnenkort een concert geeft, YES! Op maandag 8 maart gaat de zangeres live op haar YouTube-kanaal en kunnen we heerlijk meeblèren met Zara’s geweldige hits. De livestream start op 18:00 uur en de presentatie ligt in handen van Live Nation. Ook is het op 8 maart Internationale Vrouwendag, dus dubbel reden voor een goed feestje!

Live vanuit IKEA

De Zweedse popster gaat ons daarentegen niet zomaar toezingen vanuit haar eigen woonkamer. Ze gaat namelijk live vanuit een IKEA! De grote geel-blauwe meubelboer heeft een Zweedse oorsprong, just like Zara, en het is wereldwijd bekend. Wij zijn erg benieuwd hoe dat er uit gaat zien. Zal ze bij iedere song in een andere showroom staan?

Zara is in ieder geval super enthousiast. In een persbericht zei ze: ‘Ik ben zo excited om samen te werken met IKEA aan dit optreden op Internationale Vrouwendag. Ik heb me altijd zo gepassioneerd gevoeld over gelijkheid en ik heb er zin in om mijn eerste show na een jaar te wijden aan alle amazing women over de hele wereld.’. Ook IKEA heeft er zin in Een woordvoerder van het bedrijf zegt: ‘Wij zijn zo blij dat we mogen samenwerken met Zara Larsson om fans te verrassen met de eerste uitvoering van haar nieuwe album.’

Check ook: 8x Powerful black women voor Black History Month

Wat kunnen we verwachten?

Op 5 maart komt Zara’s derde album Poster Girl uit. Dat is drie dagen voor de livestream, dus tijdens het YouTube-concert zal je vast en zeker een aantal songs van haar nieuwe album kunnen verwachten. Dat is dan meteen voor het eerst dat je de nieuwe nummers van Zara live kan horen! Ook heeft de popster gezegd dat ze aan aantal van haar grootste hits speelt. Denk aan Ruin My Life, Lush Life and more. We’re so excited!

Check ook: Deze 10 dingen wist je nog niet over Zara Larsson

Bron: NME | Beeld: ANP, Karin Törnblom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen