Lupin

Good news: er komt een derde seizoen van Lupin (+ nieuwe trailer!)

Terwijl de trailer en releasedatum van seizoen 2 net gedropt zijn, verraste Netflix ons met nóg meer goed nieuws over Lupin. Er komt namelijk een derde seizoen van de Netflix-serie!

Derde seizoen Lupin

Er is nog niet veel bekend over het derde deel van Lupin. Acteur Omar Sy, wie Assane Diop speelt, gaf dan ook niet veel weg behalve het feit dát er een derde seizoen aankomt. Dat komt als een leuke surprise, want het tweede seizoen moet nog op Netflix verschijnen. Wanneer het derde seizoen te zien is, is dus nog onbekend. Op seizoen twee hoeven we gelukkig niet lang te wachten, die verschijnt namelijk 11 juni op Netflix.

Lupin seizoen 2

In het tweede seizoen over de geniale dief zal Assane alles op alles zetten om de geheimen van de Pellegrini’s te onthullen. Hij moet voorzichtig zijn, want detective Guedira zit achter hem aan. Tegelijkertijd probeert Assane de naam van zijn vader te zuiveren en moet hij zijn zoon terug zien te vinden. Inmiddels is Lupin de grootste Franse Netflix-serie tot nu toe, met 70 miljoen kijkers in 28 dagen!

Het is dus nog een klein maandje wachten op deel twee. In the mean time wachten we (on)geduldig op meer informatie over het derde seizoen van Lupin.

Lees ook: Grey’s Anatomy krijgt een nieuw seizoen!

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen