‘Grey’s Anatomy’ krijgt een nieuw seizoen!

Grey’s Anatomy-fans opgelet: dacht jij dat de laatste aflevering van seizoen 17 de finale was? Dan heb je het mis. Er komt namelijk een achttiende(!) seizoen aan. Dat maakte de zender ABC bekend.

Nieuw seizoen ‘Grey’s Anatomy’

Het was een tijdje onduidelijk of Grey’s Anatomy een nieuw seizoen kreeg of er voorgoed mee stopte. Ellen Pompeo (die Meredith Grey speelt) zei namelijk eerder te willen stoppen met produceren en de bedenker van de serie, Shonda Rhimes, vond dat de show zonder haar niet door kon gaan. Nu meldt The Hollywoord Reporter dat er tóch een achttiende seizoen komt. Pompeo zou namelijk salarisverhoging hebben gekregen. Naast Meredith Grey, keren ook Miranda Bailey en Richard Webber terug naar het Grey Sloan Memorial in seizoen 18.

Lees ook: Élite seizoen 4 is coming en dit is alles wat we weten

Achttiende seizoen

Het achttiende seizoen zal in het najaar van start gaan. Dat er een nieuw seizoen on the way is, komt misschien als een verrassing voor je. Omdat het onduidelijk was of er een vervolg zou komen van Grey’s Anatomy, hebben de makers de laatste aflevering van seizoen 17 zo gemaakt dat het ook een finale had kunnen zijn. Gelukkig is dat niet het geval! Er zijn nog geen beslissingen genomen over de toekomst van Grey’s Anatomy ná het achttiende seizoen.

Wist je trouwens dat de makers van Grey’s Anatomy ook Bridgerton produceerden? Dit is alles wat we weten over Bridgerton seizoen 2!

Bron: The Hollywood Reporter | Beeld: Grey’s Anatomy

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen