Chrissyteigenjohnlegendanp

Groot verdriet voor Chrissy Teigen en John Legend

Chrissy Teigen en John Legend hebben hun derde kindje verloren. Chrissy maakte het verdrietige nieuws zelf bekend via Instagram.

Hartverscheurend

‘We zijn geschokt en in diepe rouw, een pijn die we nog nooit eerder hebben gevoeld’, schrijft ze op social media. Vorige week werd Chrissy al opgenomen in het ziekenhuis vanwege hevige zwangerschapsbloedingen. Ondanks dat de artsen van alles probeerden om het bloeden te stoppen, was er niks dat hielp. ‘Het was gewoon niet genoeg’, zegt het model.

Jack

John en Chrissy hebben hun ongeboren baby de naam Jack gegeven. ‘Eigenlijk beslissen we pas over de naam op het laatste moment maar op de een of andere manier zijn we dit kleine jongetje Jack gaan noemen. Dus hij zal altijd Jack voor ons zijn. Hij heeft zo hard gewerkt om deel uit te maken van ons kleine gezin en dat zal hij voor altijd zijn.’

Op Instagram plaatste Chrissy een hartverscheurende foto waarop ze huilend op haar ziekenhuisbed zit. ‘Aan Jack: het spijt me dat je de eerste momenten van je leven met zoveel complicaties werd geconfronteerd en dat we je niet het huis konden geven dat je nodig had om te overleven. We zullen altijd van je houden’, schrijft ze in haar emotionele caption.

‘We zijn zo dankbaar voor het leven dat we hebben met onze geweldige kinderen Luna en Miles en voor alle geweldige dingen die we hebben mogen meemaken. Maar niet elke dag kan vol zonneschijn zijn. Op deze zwarte dag zullen we rouwen en huilen. We zullen elkaar omhelzen en liefhebben en komen er overheen.’

Half augustus maakte het stel bekend dat ze in verwachting waren. De twee maakten het babynieuws bekend in de videoclip van John’s single Wild.

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen