Untitled Collage 5

Harry en Meghan slaan de handen ineen met Netflix voor grote samenwerking

Prins Harry en zijn vrouw Meghan gaan samenwerken met Netflix. De hertog en hertogin van Sussex hebben een deal om de komende jaren meerdere projecten voor Netflix te ontwikkelen, melden Amerikaanse media.

Harry en Meghan

Harry en Meghan gaan samen met Netflix documentaires, films, televisieseries en series voor kinderen maken, waarbij ze hun eigen ervaringen gebruiken. Ze vertelden dat hun bijzondere levens, zowel onafhankelijk van elkaar als koppel, hun in staat hebben gesteld de kracht van de menselijke geest een stuk beter te begrijpen: van moed, veerkracht en behoefte aan verbinding.

Wist je ook dat Meghan Markle te horen is in deze Disney-film?

Ervaringen

Het koppel reist natuurlijk de hele wereld over en werkt met veel verschillende gemeenschappen en mensen samen, waardoor ze goed weten wat voor projecten er moeten komen. ‘Onze focus ligt op het creëren van content die informeert maar ook hoop geeft. Als nieuwe ouders is het maken van inspirerende gezinsprogrammering ook belangrijk voor ons, evenals krachtige verhalen door een waarheidsgetrouwe en herkenbare lens’, laten ze weten in een verklaring.

Harry en Megan zijn in ieder geval heel excited om met het team van Netflix te gaan samenwerken.

Check ook: Netflix cancelt nieuwe seizoenen van ‘The Society’ en ‘I Am Not Okay With This’

Netflix

Ted Sarandos, mede-CEO van Netflix, laat weten dat hij blij is met de samenwerking. ‘Harry en Meghan inspireren miljoenen mensen over de hele wereld met hun authenticiteit, optimisme en leiderschap.’

Wanneer de eerste serie van Harry en Meghan op Netflix verschijnt, is nog niet bekend. Ook is het nog niet duidelijk of ze ook zelf te zien zullen zijn in hun producties.

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen