Harry Potter

Harry Potter-acteur speelt in nieuwe Netflix-serie en je herkent ‘m niet terug

Er spelen veel bekende gezichten in de nieuwe Netflix-serie The Queen’s Gambit, maar was het je al opgevallen dat er ook een oude bekende uit de Harry Potter-films in zit?

Harry Melling

Het is acteur Harry Melling! Gaat er nog geen belletje rinkelen? Harry speelde Dudley, het neefje van Harry Potter. Nu speelt hij in de nieuwe serie The Queen’s Gambit het personage Harry Beltik (we know, erg verwarrend al die Harry’s).

Check ook: Tom Felton onthult hoe de Harry Potter-cast met elkaar contact houdt

dudley

Afgevallen

In een interview vertelde Harry Melling dat het niet zo gek is om te horen dat fans hem niet herkennen. ‘Ik ging naar de toneelschool toen ik 18 was en daar is waar het gewichtverlies begon. Niet omdat ik dat graag wilde, maar het gebeurde gewoon. Ik heb veel gedaan sinds de toneelschool‘, zei hij tegen People. ‘Ik denk dat ik juist blessed ben dat ik in die periode van mijn leven niet herkend werd. Ik had een geschiedenis waarin ik deel uitmaakte van de films, maar het voelde ook als een kans om soort van opnieuw te beginnen. En dat is wel handig geweest, denk ik.’

Het helpt natuurlijk ook niet dat hij in de nieuwe Netflix-serie een Amerikaans accent heeft. Toch kon hij ons niet voor de gek houden en zijn we super excited om Harry weer op ons scherm te zien.

Check ook: Throwback Thursday: zo gaat het nu met de cast uit Harry Potter

beeld netflix

The Queen’s Gambit

De jonge Beth Harmon ontdekt in de jaren ’50 in een weeshuis in Kentucky dat ze een groot talent heeft voor schaken. Haar leven bestaat vanaf dat moment uit schaken, maar ondertussen raakt ze verslaafd aan kalmerende middelen die door de staat worden verstrekt aan kinderen. De middelen zorgen voor vreemde hallucinaties…

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: Harry Potter, Warner Bros studios

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen