Harry Styles

Harry Styles dropt nieuwe videoclip van ‘Golden’, waarin we nog één keer zijn lange lokken zien

Harry Styles heeft gister een gloednieuwe videoclip gedropt van zijn nieuwe single Golden, en het ziet eruit als de perfecte vakantie.

Golden videoclip Harry Styles

Harry werd al in juli door fans gespot in Italië, en nu weten we eindelijk waarom. In de clip zien we de oud One Direction’er met zijn lange lokken (voordat alles eraf ging) rennen door de straten, rijden, zwemmen, en zingen aan de Amalfikust. In tegenstelling tot zijn vorige videoclip van Watermelon Sugar, is Harry in deze nieuwe clip helemaal alleen, terwijl hij rent door de straten van een Italiaans stadje.

‘Dit was één van de eerste liedjes die ik schreef toen ik aan het album werkte en het is altijd een bron van blijdschap voor me geweest. Daarom wilde ik ook een video maken waarin dat terugkomt’, vertelde hij aan de Assosicated Press. ‘Ik hoop dat het mensen opvrolijkt. Het vrolijkt mij op.’

Dit is waarschijnlijk de laatste videoclip die we voorlopig van Harry gaan zien, aangezien hij nu is begonnen met het filmen van de nieuwe film Don’t Worry Darling.

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • JavierQuock
    JavierQuock
    Reactie: tinder login, tinder login [url="http://tinderentrar.com/?"]tinder dating app [/url]
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen