Harry Styles

Harry Styles-fan beleeft de ultieme droom (of toch niet helemaal)

Stel je voor dat je thuiskomt na een lange dag en je ineens een briefje van Harry Styles op je ijskast vindt, waarbij hij je vader bedankt voor het helpen met zijn autoproblemen. Klinkt als een droom of een fanfictie, right? Voor deze lucky (of niet zo lucky, want ze was er niet) fan, was het de realiteit.

Harry Styles op bezoek

Theadora, die een supergrote fan van Harry Styles is, onthulde op haar Instagram dat Harry daadwerkelijk bij haar thuis was geweest, haar vis had gevoerd en thee had gedronken met haar vader, terwijl zijzelf niet thuis was! Gelukkig liet Harry een paar notes achter en schreef zelfs zijn handtekening op haar exemplaar van Fine Line. Hij tekende er zelfs een mondkapje bij vanwege 2020.

Check ook: Harry Styles dropt nieuwe videoclip van ‘Golden’, waarin we nog één keer zijn lange lokken zien

Briefje

Theadora, ik had autopech in jouw straat en de vriend van je vader was zo vriendelijk dat ik bij jullie thuis kon wachten met een kopje thee. Ik vind het verschrikkelijk dat we elkaar hebben gemist. Ik kijk ernaar uit om je binnenkort te ontmoeten. Treat people with kindness. All my love, Harry. P.S. Ik heb de vis gevoerd’, schreef Harry op het briefje. ‘Zeg tegen je vader dat hij contact met mij moet opnemen en dan zie ik je bij een show!’

Gelukkig heeft Theadora’s vader genoeg foto’s genomen om te bewijzen dat dit verhaal 100% real is. Theadora heeft haar Instagram inmiddels op privé gezet, nadat haar post compleet viral ging binnen de fanbase. Wel liet ze weten dat de vis ‘Harry’ heet. We zouden deze real-life fanfiction dus wel ‘When Harry Met Harry’ kunnen noemen.

Check ook: Niall Horan kondigt groot nieuws aan!

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: YouTube

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen