Harry Styles

Harry Styles heeft een rol te pakken in deze nieuwe film

Het ziet ernaar uit dat Harry Styles snel weer te zien zal zijn op het witte doek! Na zijn eerste filmrol in Dunkirk, heeft hij nu een nieuwe rol te pakken, and we’re very excited.

Don’t Worry, Darling

Volgens Deadline gaat Harry een rol spelen in Oliva Wilde’s nieuwe film ‘Don’t Worry, Darling’. Hij zal Shia LaBeouf vervangen, die de film onlangs verliet vanwege verkeerde planning.

Eerder werd al aangekondigd dat ook Florence Pugh, Chris Pine en Dakota Johnson een rol in de film spelen. Over de film zelf is nog weinig bekend, wel weten we dat het zich afspeelt in de woestijn in Californië in de jaren ’50.

Check ook: De stem van Harry Styles is te horen in dit luisterboek

Florence Pugh heeft in de nieuwe film de hoofdrol als ‘ongelukkige huisvrouw die aan haar eigen geestelijke gezondheid begint te twijfelen als ze vreemde dingen begint op te merken’, volgens Collide. Harry gaat de rol spelen van haar ‘picture perfect husband, die veel van haar houdt, maar een dark secret voor haar verbergt.’

De productie van de film begint waarschijnlijk deze herfst, wat zou betekenen dat we niet heel lang meer hoeven te wachten voordat we Styles op the big screen kunnen zien!

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen