Harry Styles

Harry Styles is woedend

Uh-oh: Harry Styles is woedend over de relatieroddels die vorige week over hem en actrice Olivia Wilde rondgingen. Volgens bronnen start hij zelfs een onderzoek om erachter te komen wie het nieuws heeft verspreid…

Harry Styles en Olivia Wilde

In case you missed it: vorige week werd bekendgemaakt dat Harry Styles samen met zijn date Olivia Wilde op de intieme trouwerij van Harry’s manager was. De twee werden daar hand in hand gespot. Harry trad op als trouwambtenaar én gaf een speech. Us Magazine laat weten dat hij het in de speech had over Olivia en hij haar ‘mijn vriendin’ noemde. Juicy! De twee kennen elkaar al een tijdje en zijn momenteel druk bezig met de opnames voor de film Don’t Worry Darling die Olivia regisseert en waarin Harry Styles één van de hoofdrollen speelt.

Check ook: Harry Styles-fan beleeft de ultieme droom (of toch niet helemaal)

Onderzoek

Volgens The Daily Mail is Harry woedend dat zijn love life naar buiten is gebracht. Hij zou dan ook een onderzoek starten om erachter te komen wie dit heeft gedaan. ‘Harry zet zijn detectivepet op en zoekt het tot op de bodem uit’, vertelt een bron. ‘Hij zal niet stoppen totdat hij weet waar de informatie vandaan komt.’ Harry ontkent de roddels over hem en Olivia niet.

Nepverhalen

Harry’s leven is de laatste tijd een aantal keer openbaar gemaakt’, vertelt een bron aan The Daily Mail. ‘Hij en zijn team willen erachter komen hoe dat komt.’ Harry Styles zou daarom nepverhalen aan de mensen om hem heen vertellen. Als één van die verhalen dan in de media komt, weet hij meteen door wie het is uitgelekt.

Check ook: deze celeb zoent liever met Harry Styles dan met Justin Bieber

Bron: Welingelichte Kringen | Beeld: ANP – Charles Sykes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen