Glee

Hartverscheurend beeld van familie Naya Rivera die op zoek is naar de vermiste actrice

Glee -actrice Naya Rivera wordt al sinds afgelopen woensdag vermist. Inmiddels is ook haar familie naar het meer gekomen waar ze voor het laatst gezien is, om te helpen zoeken

Vermist

Naya Rivera – die we ook wel kennen als Santana Lopez uit de serie Glee is sinds afgelopen woensdag vermist na een boottochtje met haar zoontje op Lake Piru. De politie vond haar 4-jarige zoontje terug in de boot, die zei dat zijn moeder in het water was gesprongen, maar niet meer terug was gekomen, meldt TMZ.

Naya’s vader, moeder en broer zijn inmiddels ook bij het grote stuwmeer in Californië aangekomen om te helpen zoeken. Er zijn helikopters, duikers en onderwater camera’s ingezet, maar helaas zonder resultaat. De zoektocht is onder andere moeilijk door het slechte zicht onder water. De autoriteiten gaan er vanuit dat de actrice niet meer leeft.

Hartverscheurend

Op beelden die TMZ deelde is te zien hoe de familieleden van Naya aankomen bij het meer. Op één foto zien we hoe de moeder van Naya knielt met haar armen wijd open met haar zoon naast haar.

LEES OOK:

Bron: RTLBoulevard

Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen