Heeft Cole Sprouse een nieuwe vriendin?

Helaas, het lijkt erop dat Cole Sprouse weer van de markt is! De acteur is in Vancouver gespot met een Canadees model en it sure looks like dat ze meer dan alleen vrienden zijn…

Canadees model

Het lijkt erop dat Cole Sprouse, beter bekend als Jughead in Riverdale, een nieuwe lover in zijn leven heeft. Hoewel er nog niets is bevestigd, zagen de twee er zeker als een stelletje uit terwijl ze hand in hand over straat liepen. Het model waarmee Cole is gespot heet Ari Fournier, en is een Canadees model van 22 jaar oud. Cole woont at the moment in Vancouver waar hij bezig is met de opnames van Riverdale, dus het is niet surprising dat hij iets heeft met een Canadese. Ook heeft Ari een eigen YouTube-kanaal, kan ze paardrijden en spreekt ze Frans! Oui, oui.

Lees ook: OMG, Lucy Hale is zoenend gespot met deze Riverdale-acteur

Cole’s lovelife

Dit is niet de eerste keer dat Cole met een Canadees model date. In oktober 2020 ging het gerucht dat hij een relatie had met een ander Canadees model. De acteur was samen met Reiña Silva gezien, óók in Vancouver. De rumours waren ontstaan nadat de de twee knuffelig waren gezien, maar deze relatie is uiteindelijk nooit bevestigd. En welke relatie we shall never forget, is natuurlijk Bughea… uh, Cole and his co-star Lili Reinhart. Voor een tijdje leek de relatie van de twee Riverdale-acteurs op een never-ending story, maar toch is het lovely couple in mei 2020 uit elkaar gegaan.

Lees ook: KJ Apa vertelt over de downside van zijn Riverdale succes

Check hieronder één van Ari’s vlogs! Benieuwd naar de paparazzi foto’s van Cole en Ari? Die vind je hier.

Bron: Seventeen | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen