Fifty Shades Jamie Dornan

Dit is wanneer het laatste deel van de Fifty Shades-reeks verschijnt!

De originele boeken- en filmreeks van Fifty Shades zijn al een tijdje uit, maar wist je ook dat er een spin-off is geschreven? In de spin-off boeken wordt the steamy story van Anastasia Steele en Christian Grey opnieuw verteld, maar dan door de ogen van Mr. Grey.

Fifty Shades

Het originele verhaal van Fifty Shades is smoking hot en een wereldwijd succes. Anastasia, a normal girl, komt in aanraking met de aantrekkelijke miljonair Christian Grey en vanaf het eerste moment is er een onbeschrijfelijke chemie tussen de twee. Langzaam trekt Christian Ana de wereld in van BDSM. In de Fifty Shades-reeks zien we hoe Anastasia en Christian struggelen met liefde, lust, luxe en geheimen. De boekenreeks is, as you probably know, ontzettend populair en ook de filmreeks werd (en wordt nog steeds) massaal bekeken.

Lees ook: Dit is wanneer ‘After We Fell’ in de bioscoop draait

Fifty Shades spin-off boekenreeks

Terwijl de eerste trilogie wordt verteld door de ogen van Anastasia Steele, is de spin-off trilogie daarentegen vanuit het perspectief van Christian Grey. In de boeken staat beschreven hoe Christian de sensuele affaire ervaart, maar ook hoe gebroken hij is wanneer Ana en hij uit elkaar gaan. Het heeft eigenlijk dezelfde verhaallijn, maar nu nemen we een kijkje in het mysterieuze en getraumatiseerde brein van Mr. Grey himself.

Deel 1 en 2 van de spin-off reeks zijn al een tijdje uit en inmiddels is er een releasedatum bekend voor het laatste deel!

Lees ook: Boeken om deze lente en zomer te lezen

Releasedatum van Freed: Fifty Shades Freed as Told by Christian

Freed: Fifty Shades Freed as Told by Christian, het derde en laatste deel van de Fifty Shades spin-off reeks, wordt op 1 juni gereleased. In Nederland zal het boek ‘Vrij: Vijftig Tinten Vrij verteld door Christian’ gaan heten. De vertaling van het boek wordt op dezelfde datum verwacht. E.L. James (wel goed voor je Engels!). De auteur van het boek zegt over het laatste deel: ‘Voor mij, net als voor Anastasia Steele, is Christian een uitdagend, woedend en eindeloos fascinerend personage.’

Lees ook: Deze dingen over ‘de eerste keer’ zijn jou nooit verteld

Benieuwd naar hoe het verhaal van Fifty Shades is door de ogen van Christian Grey? Bestel dan deel 2 van de spin-off reeks hier!

Bron: E! Online | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen