Nayarivera

Het lichaam van Glee-actrice Naya Rivera is gevonden

Afgelopen maandag heeft de politie het lichaam van Naya Rivera gevonden op de plek waar ze vorige week opeens verdween.

Naya Rivera

Naya Rivera – die we ook wel kennen als Santana Lopez uit de serie Glee – was sinds afgelopen woensdag vermist na een boottochtje met haar zoontje op Lake Piru. De politie vond haar 4-jarige zoontje terug in de boot, die zei dat zijn moeder in het water was gesprongen, maar niet meer terug was gekomen, meldde TMZ.

Er startte een grote zoekactie met helikopters, duikers en camera’s en ook Naya’s familie kwam naar het stuwmeer in Californië om te helpen zoeken.

Autopsie

Uit de autopsie is inmiddels gebleken dat het inderdaad gaat om een ongeluk waarbij Naya verdronken is. ‘We hebben vastgesteld dat het om het lichaam dat van Naya Rivera ging. Haar identiteit is bevestigd door een gebitsvergelijking. Op het lichaam is een volledige autopsie uitgevoerd. Daaruit blijkt dat ze is verdronken. De conditie van het lichaam is consistent met de tijd dat ze onder water heeft gelegen. Er zijn geen traumatische verwondingen of ziektes geïdentificeerd bij de autopsie’, staat in het persbericht van de patholoog.

Wat er precies gebeurd is, is nog onduidelijk, maar er wordt vanuit gegaan dat Naya en haar zoontje in een stroming terecht zijn gekomen en dat ze haar laatste krachten heeft gebruikt om haar zoontje Josey weer in de boot te tillen.

Familie

In een officieel statement heeft de familie van Naya laten weten ‘enorm dankbaar te zijn voor alle steunbetuigingen die de familie heeft ontvangen’, meldt Deadline.

‘Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen er met ons meeleven en gebeden hebben voor Naya, haar zoon Josey en onze familie. Hoewel we intens verdrietig zijn om het verlies van Naya, voelen we ons gezegend om haar nalatenschap te kunnen eren. Naya was ontzettend getalenteerd, maar was vooral een geweldig mens en een fantastische moeder, dochter en zus. Onze dank gaat uit naar alle hulpverleners die met man en macht gezocht hebben naar haar lichaam.’

Naya Rivera is 33 jaar geworden. We wensen de nabestaanden alle sterkte toe.

LEES OOK:

Bron: RTLBoulevard, GIRLZ | Beeld: Instagram @nayarivera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen