Kim Kardashian

Het lijkt erop dat Kim Kardashian en Kanye West nu toch écht gaan scheiden

Er gaan als een tijdje rumours rond over de scheiding tussen Kim Kardashian en Kanye West. Na een huwelijk van 6 jaar, lijkt het nu toch écht gedaan tussen de twee. Toch heeft Kim de scheiding nog niet officieel aangevraagd en here’s why.

Divorce

Kim en Kanye zijn al 8 jaar samen, waarvan zes getrouwd, maar volgens E! News is hun huwelijk al maanden over. ‘De twee zijn al maanden niet meer samen geweest als een getrouwd stel,’ vertelt een bron. ‘Ze hebben elkaar gezien vanwege de kinderen, maar wonen apart. Kim weet dat het huwelijk voorbij is. Ze weet het al een tijdje.’

Het koppel heeft vier kinderen samen: North West, Saint West, Chicago West en Psalm West. De kinderen zijn dan ook de grootste reden dat Kim haar scheiding nog niet heeft aangevraagd, vertelt de insider aan E! News. ‘Ze wil er zeker van zijn dat ze de juiste beslissing neemt voor de kinderen.’. Ook zegt de bron: ‘Het gaat niet meer om het huwelijk, ze zal altijd voor Kanye zorgen, maar het is echt voorbij tussen hen. Kim is alleen nog maar gefocust op wat het beste is voor de kinderen. Het is een moeilijke beslissing voor haar en ze is het aan het uitzoeken.’

Volgens de bron woont Kim in Los Angeles met de kids en verblijft Kanye op hun boerderij in Wyoming. Hij was er dan ook niet bij tijdens de kerstdagen.

Check ook: Kanye West verrast Kim Kardashian met bijzonder cadeau van overleden vader

President Kanye

Kanye’s droom om president te worden, zou voor Kim de druppel zijn geweest. Tijdens een campagnebijeenkomst van Kanye, barstte hij in tranen uit en schreeuwde hij dat hij bijna zijn oudste dochter, North, had vermoord. Tijdens Kim haar eerste zwangerschap wilde Kanye namelijk graag dat ze het kindje liet weghalen.

Ondanks deze deze publieke toestand, nam Kim het voor haar man op via social media. Ook Kayne’s bipolair disorder (waar Kim ook over sprak), maakt het niet makkelijk voor de twee. ‘Kim heeft hem lange tijd geholpen om te werken aan zijn mentale problemen, maar ze kan het niet meer.’ vertelt een bron. Kim zou nu de bekende Hollywood-scheidingsadvocaat Laura Wasser hebben ingehuurd om te helpen met de scheiding.

Bron: E! News, RTL Boulevard | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen