Ontwerp Zonder Titel (26)

Het lijkt erop dat Liam Payne een single uitbrengt met deze grote influencer

Als het aan Liam Payne ligt, begint vrijdag al het kerstseizoen! Afgelopen dinsdag maakte de oud-One Directioner bekend dat zijn nieuwe single Naughty List op de 30e uitkomt en grote kans dat TikTok-ster Dixie D’Amelio er ook in voorkomt…

Liam Payne vs. Dixie D’Amelio

De samenwerking tussen de twee is nog niet officieel bevestigd, maar TikTokRoom meldde wel dat als je naar het nummer zoekt op Apple Music, Dixie óók als artiest verschijnt.

Check ook: Hier kun je naar de podcastserie van TikTok-zusjes Charli en Dixie D’Amelio luisteren

Liam plaatste al een sneak peek van het nummer op TikTok, waarbij er duidelijk een meisjesstem in te horen is. Het kan zeker de stem van Dixie zijn, maar het is lastig om te zeggen.

Check ook: Liam Payne gaat trouwen!

@liampayne

Excited to announce my new single #NaughtyList is out Friday! Use the sound now exclusively on TikTok! ❄️

♬ Naughty List – Liam Payne

Op de cover art van de nieuwe single is Dixie’s naam daarentegen nergens te vinden, maar sommige mensen vermoeden dat er aan de rechterkant nog ruimte over is voor een andere naam en misschien onthult Liam de samenwerking met Dixie nog wel nét voordat het nummer uitkomt…

Deze samenwerking zou natuurlijk een enorme stap zijn voor Dixie, na de release van haar single afgelopen zomer. We’ll just have to wait and see of de geruchten waar zijn, maar aangezien Dixie een extreme invloed heeft op TikTok en ze ook nog eens een engelenstem heeft, zou het heel goed kunnen!

Het nieuwe nummer Naughty List is te beluisteren vanaf 30 oktober!

liam payne

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: Originele Cover Liam Payne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen