Gigi en Taylor

UPDATE: Fans hadden deze roddel over Taylor Swift toch fout

Dacht je dat je alle hints op het nieuwe album Evermore van Taylor Swift al had ontdekt? Well, think again, want wij hebben weer een nieuwe voor je, die misschien wel de craziest van allemaal is.

UPDATE (17/12):

Net als de roddels over een derde album, blijkt de roddel van Swifties over dat Gigi Hadid’s baby Dorothea heet ook niet te kloppen. Volgens TMZ deelt de baby van Gigi en Zayn geen naam met het nieuwe Taylor Swift liedje en ‘leggen fans links die er niet zijn.’ Hmm.. maar hoe zou de baby dan wél heten?

Originele post:

Naam verklapt?

Fans denken namelijk dat Taylor de naam van het dochtertje van Gigi Hadid en Zayn Malik heeft verklapt op haar album. We know, het klinkt misschien crazy, maar Taylor heeft wel vaker zulke dingen gedaan, zeker op haar laatste album Folklore.

August

@august__girl legde de link en schreef erover in een tweet. Zo is August het achtste nummer op het album Folklore. Eerder deze maand poste Gigi een foto van tijdens haar zwangerschap waarbij stond ‘August waiting for our girl‘. Well, het achtste nummer op Evermore heet Dorothea. Het zou volgens de fan dus heel goed kunnen zijn dat het dochtertje van Gigi en Zayn Dorothea heet.

Door deze hint denken fans dat Taylor Swift verloofd is met Joe Alwyn

Timing

De timing zou precies kloppen, aangezien Taylor tijdens een gesprek met haar fans op YouTube vertelde dat ze de nummers voor Evermore begon te schrijven ongeveer een week nadat Folklore uitkwam. Ze vertelde ook dat Dorothea het eerste nummer was dat ze schreef. Het kan dus zo zijn dat in augustus Gigi de naam van haar baby aan Taylor heeft verteld en dat ze daarom de song Dorothea schreef.

taylor swift

Taylor Swift

Betty

Het zou dus niet de eerste keer zijn dat Taylor zoiets doet. Zo onthulde Taylor dat ze op haar album Folkore alle personages in Betty had vernoemd naar de kinderen van haar vrienden. Die vrienden waren Ryan Reynolds en Blake Lively. Ryan en Blake hadden toen al bekend gemaakt dat hun oudste dochters James en Inez heten, maar de naam van hun jongste dochter bleef nog geheim. Nu weten we, thanks to Taylor, dat hun derde dochter Betty heet!

Gigi Hadid laat haar verborgen talent zien

Het is dus niet eens zo gek om te denken dat Taylor de naam van de dochter van haar vriendin heeft onthuld. Of course kreeg ze waarschijnlijk eerst toestemming van Gigi voordat ze dit deed. Evermore geeft ons trouwens een hoop inspiratie voor babynamen, en Gigi en Zayn’s little girl zou ook Ivy, Willow of zelfs Marjorie kunnen heten. We hebben bevestiging nodig Gigi!

Fans denken dat Taylor Swift met een geheim album komt en dit is waarom wij ze geloven

Bron: Seventeen | Beeld: Getty Images, Kevin Mazur 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen