Too Hot To Handle Bron Netflix

Het tweede én derde seizoen van ‘Too Hot To Handle’ komt binnenkort naar Netflix!

Too Hot To Handle is hét programma waarin the hottest of the hottest singles met elkaar op een zonnig eiland worden gezet. Maar het is niet zo perfect als het lijkt: de deelnemers mogen zijn verboden om intiem fysiek contact met elkaar te heppen. Yep, that means niet samen in bed duiken of zelfs kissing.

Fan? Well, dan is er goed nieuws, want het tweede én derde seizoen komt eraan.

Too Hot To Handle

Dé serie waar Temptation Island meets Love Island. Too Hot To Handle is een datingshow en tegelijkertijd een test, wat de serie een interessante twist geeft. Het idee? ‘s Werelds hottest singles verblijven samen op een eiland waar hen wordt verteld dat ze meedoen aan een datingprogramma. Als ze eenmaal op het tropisch paradijs zijn, mogen de hitsige singles op geen enkele manier intiem fysiek contact met elkaar maken. Zoenen, seks en zelfs zelfbevrediging is niet toegestaan!

Zoals Lana, de robot uit seizoen 1 zegt: ‘Dit retraite is om jullie te helpen bij het vinden van diepere emotionele verbindingen.’ Dat is toch een bummer, wanneer je anders verwacht. Van elkaar afblijven is niets voor niets: als het de deelnemers van Too Hot To Handle lukt, winnen ze een jackpot van €100.000,-. En wat als ze elkaar dan wel aanraken? Tsja, dan slinkt het prijzengeld.

Twee extra seizoenen van THTH op Netflix

Na het succes van het eerste seizoen (met deze singles) zijn er twee extra seizoen bijgeboekt. Dat betekent dus dat er een tweede én een derde seizoen van Too Hot To Handle komt! Het is dan ook niet de vraag of, maar wanneer seizoen 2 online komt. Netflix heeft ondertussen het verlossende woord gegeven: vanaf juni 2021! And prepare yourself, helaas heeft Netflix daarbij ook aangekondigd dat er per week een nieuwe aflevering komt, dus dat betekent niet in één klap bingewatchen.

Check ook: Deze series en films uit de top 10 van Netflix Nederland moet je gezien hebben

In seizoen 1 hebben we de singles gevolgd op het zonovergoten Mexico, maar in seizoen 2 gaan de singles naar een andere paradijselijk eiland: de Turk- en Caicoseilanden. Wat denk jij, komt er net zoveel drama als in seizoen 1? Het eerste seizoen kan je overigens nog steeds op Netflix kijken! Check hieronder de trailer daarvan:

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Netflix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen