Untitled Collage (23)

High School Musical: The Musical: The Series krijgt een vervolg!

What time is it? Tijd om de most excited releasedatum ever in je agenda te zetten! High School Musical: The Musical: The Series komt namelijk met een vervolg!

The Holiday Special

We tellen de dagen af tot High School Musical: The Musical: The Series terugkomt, maar gelukkig geeft de cast ons het ultieme kerstcadeautje door met een kerstspecial te komen. In een persbericht kondigde Disney aan dat de cast samenkomt om een aantal van hun favoriete nieuwjaarsliedjes te zingen in de High School Musical: The Musical: The Holiday Special. De nieuwe aflevering zal niet alleen onze favoriete acteurs herenigen, maar we krijgen ook een sneak peek van het nieuwe seizoen. Dus haal de warme chocolademelk en snacks maar vast in huis en get ready om mee te zingen met al je favoriete HSM-liedjes!

Check ook: Deze High School Musical-ster zou de rol nu hebben afgewezen

Release date

High School Musical: The Musical: The Holiday Special kun je vanaf 11 december op Disney + streamen. Om alvast in de stemming te komen hebben we de trailer hieronder gezet!

Tweede seizoen

Maak je klaar voor de audities, want East High heeft eindelijk hun musical voor 2020 aangekondigd! In het nieuwe seizoen neemt de cast een nieuwe Disney-klassieker op zich. Ze gaan namelijk Beauty and the Beast naspelen tijdens hun musical. Hoewel ze dus niet meer High School Musical naspelen kunnen we wel de originele songs verwachten van HSM (de serie).

‘De uitstorting van liefde en steun voor seizoen één was ongelooflijk spannend, en ik ben heel blij dat de Wildcats in seizoen twee ‘Beauty & The Beast’ opvoeren’, liet e de maker van de serie, Tim Federle, weten. ‘Het was een van de eerste Broadway-shows die ik ooit heb gezien toen ik 14 was en het heeft alle perfecte metaforen voor de middelbare school ervaring: beoordelen mensen me op hoe ik eruitzie? Wat is ware liefde? Wat zal ik in de toekomst bereiken? Waar droom ik van? En, misschien wel het belangrijkste, het heeft dansende vorken. ‘

Personages

Het is nog niet bekend gemaakt wie de rol van Belle en The Beast zullen spelen, maar we kunnen ons voorstellen dat er een vast een strijd komt om de hoofdrollen..

High School Musical: The Musical: The Series keert als alles volgens plan loopt eind 2020 terug op Disney +.

Matt Cornett en Sofia Wylie over High School Musical: The Musical – The Series: ‘Het was de eerste keer dat ik starstruck was door een gebouw’

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: Disney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen