high school musical

Het tweede seizoen van High School Musical: The Musical: The Series is almost here!

What time is it? Tijd om de most excited releasedatum ever in je agenda te zetten! High School Musical: The Musical: The Series seizoen 2 is bijna hier!

[Update 09/04/21]

Er komt wat nieuwe competitie voor East High in de trailer voor het tweede seizoen van High School Musical: The Musical: The Series.

De cast is superenthousiast na het succes van High School Musical. Toch verdwijnt dit gevoel al snel wanneer de dramadocent van West High vertelt dat hij bezig is met The Little Mermaid in de hoop de Alan Menken award te winnen en de plannen worden gewijzigd… In plaats van de geplande productie van High School Musical 2, besluit Miss Jenn om als spring musical Beauty and The Beast te doen. Dit alles doet ze in de hoop zelf de award te winnen.

Ondertussen ontstaat er veel drama tussen de cast en hun nieuwe competitie. Nini zit nu bij de Youth Actor’s Conservatory, dus ze besluit een long distance relationship aan te gaan met Ricky. Maar iemand van West High heeft óók een oogje op hem… Zal de liefde tussen Ricky en Nini overleven? Of zullen ze opnieuw uit elkaar gaan? We zullen het te weten komen op 14 mei, wanneer het tweede seizoen op Disney+ verschijnt. Bekijk de trailer hieronder!

Tweede seizoen

Maak je klaar voor de audities, want East High heeft eindelijk hun musical voor 2021 aangekondigd! In het nieuwe seizoen neemt de cast een nieuwe Disney-klassieker op zich. Ze gaan namelijk Beauty and the Beast naspelen tijdens hun musical. Hoewel ze dus niet meer High School Musical naspelen kunnen we wel de originele songs verwachten van HSM (de serie).

‘De uitstorting van liefde en steun voor seizoen één was ongelooflijk spannend, en ik ben heel blij dat de Wildcats in seizoen twee ‘Beauty & The Beast’ opvoeren’, liet e de maker van de serie, Tim Federle, weten. ‘Het was een van de eerste Broadway-shows die ik ooit heb gezien toen ik 14 was en het heeft alle perfecte metaforen voor de middelbare school ervaring: beoordelen mensen me op hoe ik eruitzie? Wat is ware liefde? Wat zal ik in de toekomst bereiken? Waar droom ik van? En, misschien wel het belangrijkste, het heeft dansende vorken. ‘

Personages

Het is nog niet bekend gemaakt wie de rol van Belle en The Beast zullen spelen, maar we kunnen ons voorstellen dat er een vast een strijd komt om de hoofdrollen..

High School Musical: The Musical: The Series keert als alles volgens plan loopt eind 2020 terug op Disney +.

Matt Cornett en Sofia Wylie over High School Musical: The Musical – The Series: ‘Het was de eerste keer dat ik starstruck was door een gebouw’

Bron: Seventeen | Beeld: Disney

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen