Rihanna

Hint Rihanna hiermee op nieuwe muziek?

Het is alweer vijf jaar geleden dat Rihanna haar album Anti uitbracht. We wachten dus al een tijdje op nieuwe muziek van deze queen. Op Instagram hint ze naar een nieuwe song. Is het nu dan eindelijk zo ver?

Instagrampost

In Rihanna’s laatste Instagram-post viert ze dat haar album ‘Anti‘ inmiddels al vijf jaar in de Billboard 200 charts staat. Hiermee is ze de eerste vrouwelijke zwarte artiest die al zo lang in deze hitlijst staat. Ze vierde dit door een filmpje te posten waarin ze iedereen bedankt die haar de afgelopen jaren heeft gesteund: ‘Grateful for the most High for putting die hard supporters in my circle🙏🏿#Anti #WomensHistoryMonth 💪🏿 congrats to everyone that contributed to this era, thank you team.’

Comments

In de comments vieren ook haar fans deze mijlpaal. Eén fan reageert dat ze deze gelegenheid moet vieren met nieuwe muziek. Rihanna antwoordde daar tot iedereens verbazing op: ‘I think I should🔜.’ Later reageert ze daar nog op met ‘just one tho lol’.

Reacties van fans

The Navy, Rihanna’s fandom, is natuurlijk mega excited en Twitter gaat los.

Het is dus afwachten of Rihanna écht met een nieuwe song komt. Houd onze site en Insta in ieder geval in de gaten, cause we’ll keep you updated!

Lees ook: is dit het bewijs dat de dochter van Joe Jonas en Sophie Turner is vernoemd naar Hannah Montana?

Beeld: Gettyimages, Paras Griffin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen