The Vampire Diaries

Ian Somerhalder en Paul Wesley hadden ruzie aan het einde van ‘The Vampire Diaries’

Ian Somerhalder en Paul Wesley houden niet alleen van elkaar als broers, maar ze kunnen ook ruziën als broers. Óók op de set van The Vampire Diaries.

In het laatste seizoen kregen de twee flinke ruzie over het lot van hun personages. Gelukkig is alles is weer goed gekomen tussen de twee (onscreen) broers.

Einde van de The Vampire Diaries

Tijdens een bezoekje aan Access Hollywood, lieten de twee BFF’s weten dat ze een grote discussie hadden over wie er dood zou gaan aan het einde van de serie.

‘We wilden beide dood gaan aan het einde van de serie. We wilden dat de broers samen met een knal eruit gingen‘, vertelt Paul. ‘En we hadden ruzie over wie er dood ging. Ik was uiteindelijk degene die dood mocht gaan en jij was daar een klein beetje jaloers op. Geeft toe, je was een klein beetje jaloers.’

Bekijk ook: Ian Somerhalder en Paul Wesley over een vervolg op ‘The Vampire Diaries’

Ruzie op set

Nou definieer jaloers. Waarover Paul en ik aan het discussiëren waren, was het feit dat deze jongens de stad in kwamen en alles vernietigden. Ze ontmoetten Elena, die nog maar een 17 was en ze veranderden haar in een killer. Ze heeft haar huis in brand gezet…‘ zegt Ian voordat Paul, ‘Het is een familie show‘, eraan toevoegt.

‘Het was poëtisch geweest als de twee broers weg waren gegaan en mensen weer hun normale levens konden oppakken in de stad. Maar, whatever, ik heb deze battle verloren,’ zegt Ian. ‘Ik heb veel battles verloren,’ voegde hij er nog aan toe.

Paul Wesley heeft het al eerder gehad over Stefans dood tijdens een bezoek aan Watch What Happens Live in december 2019.

Hij heeft heel veel slechte dingen gedaan en ik vond dat hij de dood verdiende‘, zegt Paul. ‘Ik voel me er goed bij. Eerlijk gezegd vind ik dat beide broers aan het einde dood hadden moeten gaan en dat Elena haar geheugen aan het einde werd gewist en dat ze vervolgens een normaal leven kon leiden en vergat dat wij überhaupt hadden bestaan. Ik denk dat dat heel leuk was geweest.’

Ook al kregen ze niet alles wat ze wilden aan het einde van The Vampire Diaries… Zijn wij superblij dat alles goed is gekomen tussen Ian en Paul.

Check ook: Ian Somerhalder reageert op geruchten over een nieuw seizoen van ‘The Vampire Diaries

Bron: Seventeen | Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen