The Vampire Diaries

Ian Somerhalder en Paul Wesley onthullen hun meest memorabele TVD-scène

Ian Somerhalder en Paul Wesley aka onze favo vampire bro’s ever, deden een walk down memory lane en we are definitely here voor de grote reveals.

Broederschap

De voormalige The Vampire Diaries co-stars hebben samen een bourbon bedrijf opgezet, waar ze veel over te vertellen hadden. Daarnaast gingen ze natuurlijk ook in op het broederschap tijdens de serie en hoe dit veranderde in een real life vriendschap

‘Ik denk dat de relatie tussen de twee broers de meest belangrijke was,’ zegt Paul Wesley tegen Today.

‘We hebben ontzettend veel prachtige, perfecte zomeravonden gehad in Georgia. Van die avonden waar je simpelweg samen zit en je teksten oefent. Ik herinner me dat we naast elkaar gingen wonen in seizoen één. We hadden appartementen naast elkaar, ‘vertelt Ian Somerhalder.

Check ook: Ian Somerhalder en Paul Wesley over een vervolg op ‘The Vampire Diaries

The Vampire Diaries

De IRL BFF’s hebben het ook gehad over de populariteit van The Vampire Diaries. Ian vertelt het verhaal dat hem liet realiseren hoe groot de serie was geworden.

We probeerden ons hotel te verlaten en er waren echt iets van 1000 mensen aan iedere kant van het kleine hotelletje waar we altijd verbleven. We moesten door geheime ingangen het hotel verlaten en we hadden meerdere auto’s,‘ vertelt Ian. ‘Twee neppe auto’s, één waar we daadwerkelijk in zaten en eentje waar niemand inzat voor extra bescherming’. De persoon die op dat moment de baas was van Warner Brothers International zei toen ‘de enige andere keer dat ik dit op deze manier heb gezien, was op de launch van Beverly Hills, 90210.

Paul vertelde over de mogelijkheid om de slechterik te kunnen spelen, ‘ik ben altijd de good guy. Toen mijn personage een turn maakte naar de bad guy als de ripper was ik superenthousiast om even iets anders te doen.

Ian Somerhalder en Paul Wesley lieten ook weten wat hun favoriete scene was samen. Je kunt het al wel raden, maar het is the one waar ze hun big reunion hebben in de finale aflevering. ‘Dat was voor mij écht een heel krachtig moment, aangezien het de laatste scène was die we hebben opgenomen‘, zegt Paul.

Wist je al dat The Vampire Diaries binnenkort van Netflix afgaat?

Wil jij er zeker van zijn dat je The Vampire Diaries altijd kunt kijken? Haal dan nu alle seizoenen in huis!

Bron: Seventeen | Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen