The Vampire Diaries

Ian Somerhalder en Paul Wesley over een vervolg op ‘The Vampire Diaries’

Ian Somerhalder en Paul Wesley zijn geen broers IRL, maar na hun jarenlange samenwerking inThe Vampire Diaries is hun vriendschap net zo sterk als die van échte broers.

In een interview met People keken Ian en Paul terug op hun tijd samen bij The Vampire Diaries, die eindigde in 2017. 

Broederschap

We hebben het hier al meerdere keren samen over gehad. De grap is dat er een kern van waarheid bestaat, het is geen normale vriendschap,’ zegt Ian. ‘Dit is een broederschap, dit is als een huwelijk. We doen dit al zolang samen.

‘We hebben natuurlijk superlang samengewerkt en onze personages vulden elkaar goed aan op het scherm. Wat het vooral interessant maakte, zijn de onderlinge tegenstellingen die we, in positieve zin, naar de set brachten. Ian is écht een optimist, blij en ongekend positief. En ik ben meer, ‘’Oh, dit gaat fout. Dit gaat écht fout aflopen.’’ Je kunt de een niet hebben zonder de ander. Het is net als regen en zonneschijn‘, vertelt Paul

Check ook: Ian Somerhalder reageert op geruchten over een nieuw seizoen van ‘The Vampire Diaries’

The Vampire Diaries

De acteurs hebben ook gesproken over het terugbrengen van de iconische vampierenbroers na The Vampire Diaries finale in 2017.

‘Met alle respect, het was zo’n mooie periode in mijn leven en ik ben zo dankbaar, maar voor mij heeft iedereen hoofdstukken in zijn leven en het TVD-hoofdstuk is afgesloten. Dit is een nieuw hoofdstuk. Je wilt iets dat al succesvol is afgesloten niet verpesten,’ laat Paul weten.

‘Ik heb het al vaker gezegd, aangezien ik dit gesprek al meerdere malen heb gevoerd met mensen. Ik denk dan, ‘‘Nou, hoe zou dat eruitzien?’’ zegt Ian. ‘En ik kan het me niet inbeelden‘, vertelt Ian.

Het ziet er dus naar uit dat we de Salvatore-broers op dit moment niet snel zullen terugzien in Mystic Falls. Voorlopig kunnen we de serie nog op repeat kijken, maar let op… The Vampire Diaries gaat binnenkort van Netflix af.

Bron: Seventeen | Beeld: Getty, Matt Winkelmeyer 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • oOqajBfRGtFSMC
    oOqajBfRGtFSMC
    Reactie: EhLOMyPGWBnDaKq
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen