Bioscoop

In Parijs kun je deze zomer naar een floating cinema

Een drive-in bioscoop is inmiddels al een bekend begrip, maar heb je al gehoord van een drijf-in bioscoop? Met tientallen bootjes op het water kijken naar een film in de stad van de liefde. Klinkt als #goals toch?

Cinéma sur l’Eau

Cinéma sur l’Eau betekent letterlijk ‘bioscoop op het water’ en is de naam van de bioscoop die op 18 juli zal openen in Parijs. Op corona-proof afstand liggen aan de oever van de Seine zo’n 38 elektrische bootjes waarin je met je loved ones naar een film kunt kijken.

5f04c22c5af6cc37a30a41f7

Paris Plages

de drijf-in bioscoop is onderdeel van het jaarlijkse evenement Paris Plages. Tijdens dit evenement zijn er tijdelijke stadsstranden tussen de rivieren de Seine en de Bassin de la Villette in de Franse hoofdstad te vinden. Geen plek meer in een bootje? Dan zijn er nog 150 strandstoeltjes aan land. Er worden in totaal 300 mensen uitgeloot.

Ga je liever gewoon in Nederland naar de bios? I Still Believe is nu te zien en jij kunt bij ons kaartjes winnen! Klik hier.

Helaas is dit maar een eenmalig iets en zal alleen de Franse film Le Grand Bain te zien zijn. Geen kaartjes meer voor de drijfende bioscoop? 15 juli opent Disneyland Parijs haar deuren weer. Just sayin’ ;-).

LEES OOK:

Beeld: Getty Images
Bron: Bootaanboot.nl, AXED, FunX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen