Emoji (1)

iOS krijgt meer dan 200 verschillende nieuwe emoji’s en we can’t wait

Heb jij soms moeite om jezelf uit de drukken via de huidige emoji’s, omdat er bijvoorbeeld maar een beperkt aantal huidskleuren zijn of simpelweg geen emoji’s zijn om dit hectische jaar te omschrijven? No worries, iOS is blessing us met een hoop nieuwe emoji’s!

Emoji 13.1 update

Volgens een blogpost op The Unicode Consortium, is er een lading met nieuwe emoji’s onderweg in een Emoji 13.1 update. Er zullen in totaal 217 nieuwe emoji’s komen, waarvan 210 variaties zijn van bestaande emoji’s met allerlei verschillende huidskleuren (nice!) en zeven gloednieuwe emoji’s die kunnen helpen bij het omschrijven van 2020.

Nieuwe emoji’s

Onder de nieuwe emoji’s valt een brandend hart, wat refereert naar de global warming en hoe de wereld in de fik staat, maar ook een verbonden hart, voor diegenen wiens hart is gebroken door COVID-19, of die gewoon even een knuffel nodig hebben.

Verder is er een ‘zucht’ gezichtje (wat eigenlijk heel 2020 omschrijft), een gezichtje die zich terugtrekt in de wolken, een gezichtje met draaiende ogen en een man en een vrouw met een baard.

Check ook: Deze emoji’s gebruikten we het vaakst tijdens de coronacrisis

Emoji 13 1 Annc Samples

Verschillende huidskleuren en koppels

Verder zijn er een hoop nieuwe koppels met gemengde huidskleuren, die cute AF zijn.

Check ook: De iOS 14 update is er en dat zorgt voor een heleboel Pinterest-proof homescreens

Emoji 13 1 Annc Couples

De nieuwe emoji’s zullen naar verwachting ergens in 2021 beschikbaar worden. Ze komen pas na de grote Emoji 13.0 update, die onder andere transgender-vriendelijke emoji’s, de ‘Italian hand’ en veel meer bevat. Alles over de Emoji’s in de 13.0 update lees je hier.

https://www.youtube.com/watch?v=cxRDjci6POs&ab_channel=Emojipedia

LEES OOK:

Bron: Girlfriend, The Unicode Blog | Beeld: The Unicode Blog

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen