Shawn Mendes en Camila Cabello op de rode loper

Is dit het bewijs dat we een nieuwe collab krijgen van Shawn Mendes en Camila Cabello?

Camila Cabello en Shawn Mendes hebben al een mooie lijst aan nummers als we kijken naar hun eerdere samenwerkingen. Maar guess what, het ziet er nu naar uit dat er een nieuwe op de planning staat!

Collab Shawn Mendes en Camila Cabello

Het koppel werd afgelopen maandag samen gespot op de set van een music video, wat ervoor zorgde dat fans nu overtuigd zijn dat er een nieuwe Shamila collab aankomt.

Eerdere Shawmila collabs

Camila Cabello en Shawn Mendes hebben al eerder samengewerkt aan een aantal nummers. Denk aan I Know What You Did Last Summer in 2015 en Señorita in 2020. Het stel leeft al langer dan een jaar samen in quarantaine, dus het is dus niet gek om te denken dat zij in deze tijd samen een nieuw nummer hebben geschreven.

Sommige fans denken daarentegen dat Shawn zijn eigen videoclip aan het filmen was en dat Camila er samen met hun hond Tarzan gewoon bij was voor support.

Bekijk ook: Ahw: Camila Cabello vertelt over verliefd zijn op Shawn Mendes

Inbraak Camila en Shawn

Het is ook mogelijk dat Camila meeging naar set omdat ze niet alleen thuis wilde blijven vanwege de recentelijke inbraak in hun huis. Wat wij helemaal kunnen begrijpen…

We krijgen dus hoogstwaarschijnlijk een Shawn of Shamila music video! Wij zijn honestly blij met beide opties. Stiekem hopen we wel dat hun hond Tarzan een appearance zal maken in de video.

Bron: Seventeen | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen