Love Island

Islander verlaat Love Island om deze reden

Dit seizoen van Love Island is net iets anders dan we gewend zijn en zorgt voor de nodige portie drama in de villa. Het werd Raphaëlla te veel en ze besloot het programma te verlaten.

Raphaëlla en Mattheüs

Raphaëlla (a.k.a Raffi) is al sinds het begin van het programma smoorverliefd op Mattheüs. Helaas zagen we deze week dat de jongens terugkwamen uit Casa Amor en dat Matti niet in zijn eentje terugkeerde. Het betekende dat Raphaëlla er weer alleen voor stond en dus door moest zonder haar Matti. Het leidde ertoe dat Raffi besloot het programma te verlaten.

Check ook: Nikkie de Jager verspreekt zich en verklapt groot geheim

Love Check-up

In de nieuwe aflevering van Love Check-up is te zien dat Raphaëlla vertelt dat ze Matti nog steeds leuk vindt, maar dat ze niet van plan is om hem nog op te zoeken. ‘Je verwacht dat niet als je 100% voor iemand gaat’, vertelt ze. ‘Maar dat is zijn keuze en als dat hem gelukkig maakt, dan moet hij dat doen.

Als presentator Rijk Hofman haar later de beelden van haar en Mattheüs laat zien, moet Raphaëlla toch even slikken. Ze heeft namelijk nog steeds gevoelens voor haar ex. Ondanks alles wil ze na het programma geen contact meer met haar ex-lover. ‘Ik ben geen tweede of derde keus, ik heb gevoelens voor hem maar tussen mij en Matti gaat niets meer gebeuren.

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Love Island, RTL

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen