Jacobelordi

Jacob Elordi geeft toe dat hij ‘The Kissing Booth 2’ nog niet heeft gezien

Terwijl de rest van ons niet meer eens kan bijhouden hoe vaak we The Kissing Booth 2 hebben gezien, onthulde acteur Jacob Elordi dat hij de film nog niet eens één keer heeft gekeken.

Jacob Elordi in The Kissing Booth 2

In een interview met Variety schaamde Jacob zich er niet voor om te vertellen dat hij eigenlijk niet weet wat er allemaal gebeurt in de film. ‘Ik heb ‘m niet gezien. Jij hebt meer gezien dan ik. Ik weet niet of ik dat mag zeggen, maar ik heb ‘t niet gekeken’, zei hij.

Ook vroeg Jacob aan de interviewer om “eerlijk te zijn” over of hij de film wel of niet leuk vond. Nadat de interviewer reageerde met dat hij deel twee zelfs beter vond dan deel een, reageerde Jacob met ‘that’s so kind of you.’

DDR scènes

Jacob gaf ook toe dat als de optie er was, hij waarschijnlijk alsnog niet de DDR scènes (Dance Dance Revolution) had mogen doen. ‘Not even for a second. Ik denk niet dat ik dat had mogen doen. Het zou een verzekeringsprobleem zijn. Ik zou zeker weten mezelf verwonden: het is echt een moeilijke dans’, zei hij. ‘Nee, ik ben er echt slecht in.’

Bad guy

Ook vertelde Jacob dat hij het leuker vindt om de ‘slechterik’ te spelen, zoals zijn personage in Euphoria.

‘Toen ik jonger was, dacht ik er niet zoveel over na. Ik wilde gewoon werken en films maken. Als het script ze erkent – en ze er echt bedoeld zijn, en niet alleen een uitkomst zijn van slecht schrijven – dan denk ik dat het veel interessanter is om te spelen. Ik haat het om iemand te spelen die altijd moreel correct is. We do sh*tty things all the time to each other’, vertelde hij.

We zijn in ieder geval heel benieuwd wat er met Noah gebeurt in deel 3 van The Kissing Booth!

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen