Jacobelordi

Jacob Elordi maakte zich zorgen over zijn rol in ‘The Kissing Booth’

Het is inmiddels vrij bekend dat Jacob Elordi gemengde gevoelens heeft over zijn rol in de populaire Netflix-film The Kissing Booth. In een interview met Vanity Fair vertelde de acteur over zijn daadwerkelijke gevoelens bij zijn rol als Noah Flynn.

In case you missed it: Jacob heeft al meerdere keren gezegd dat hij het niet per se leuk vindt om in de Kissing Booth-films te spelen, ondanks dat het wel heeft gezorgd voor een boost in zijn carrière. Sommige fans denken zelfs dat hij er een hekel aan heeft.

Jacob Elordi over The Kissing Booth

‘Ik ben traditioneel en houd van de bioscoop‘, legt Jacob uit, terwijl hij het interview spreekt over waarom hij in eerste instantie terughoudend was om een serie met Netflix te maken. ‘Ik had een soort van rare morele strijd met mezelf, zo van “wat ondersteun en stimuleer ik?” Ben ik nu het gezicht van the robotic, terrifying new age? Vermoord ik nu de (bioscoop) industrie waar ik zo van houd?’ Uiteindelijk was zijn carrière de doorslaggever om toch mee te doen aan The Kissing Booth. ‘Ik had een mentaliteit van “I’ll do whatever the f*ck I’ve got to do, om in de United Stated te komen en te kunnen doen waar ik van houd.’

The Kissing Booth 3

Jacob zit dus vooral in over het feit dat alles via een streamingsdienst gaat en niet via de bioscoop. Gelukkig lijkt het erop dat Jacob er inmiddels vrede mee heeft. Hij heeft after all beloofd terug te keren als Noah Flynn in The Kissing Booth 3. Zijn Co- star (en ex-girlfriend) Joey King, gaf ons tijdens de People’s Choice Awards eindelijk een update over wanneer we The Kissing Booth 3 kunnen verwachten!

Oh, en tijdens het interview maakte Jacob ook nog even duidelijk dat hij niet miserable was tijdens het filmen van The Kissing Booth 2 (filmen met je ex is toch even een dingetje). ‘Noah is een moody dude, you know? Hij is een moody guy. Hij loopt niet super happy rond. Ik voelde me tijdens het filmen niet slecht. Ik was moe, maar niet miserable. I had a blast!’ Pfew, gelukkig maar!  

Check ook: Betekent dit dat Jacob Elordi een nieuwe vriendin heeft?!

Bron: Girlfriend.com | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen