Expeditie Robinson

Je kunt je nu opgeven voor de tienerversie van Expeditie Robinson

Ben jij mega fan van Expeditie Robinson en droom je ervan om mee te doen aan dit programma, maar ben je nog te jong? Dan hebben wij goed nieuws voor je! je kunt je nu namelijk aanmelden voor de tienerversie; Expeditie Ondergronds.

Expeditie Ondergronds

Heb je alle seizoenen van Expeditie Robinson al teruggekeken en kun je niet wachten op een nieuws seizoen? Deze zomer komen RTL en Videoland met het nieuwe programma Expeditie Ondergronds, waarin vijf jongens en vijf meiden de strijd met elkaar aangaan. Tijdens deze expeditie verblijf je 72 uur lang op een wel hele bijzondere plek: 40 meter onder de grond.

Zangeres Shary-An – die vorig jaar zelf mee heeft gedaan aan Expeditie Robinson – zal het programma presenteren. De opnames vinden van 1 t/m 4 augustus plaats bij ASP Adventure in Limburg en Expeditie Ondergronds zal eind augustus te zien zijn op Videoland en RTL 4.

Wist je al dat La La Land nu op Videoland te zien is?

Meedoen

Heb jij de leeftijd van 13 t/m 16 jaar, houd je wel van een beetje avontuur en zie je dit als een mooie mogelijkheid om jezelf voor te bereiden op Expeditie Robinson? Geef je dan hier op.

Quiz hier hoe avontuurlijk jij bent!

LEES OOK:

Bron: Vriendin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen