Shawn Mendes en Camila Cabello op de rode loper

Je kunt nu mediteren met Shawn Mendes en Camilla Cabello

Ben jij al bekend met Calm? Het is een app waarmee je naar meditaties en slaapverhalen kunt luisteren. Goed nieuws voor alle Shawn en Camila fans: je kunt er nu ook luisteren naar meditaties van deze tortelduifjes!

Mediteren met Shawn Mendes en Camila Cabello

In de reeks Breathe Into It van meditatieapp Calm kun je nu naar vijf afleveringen van zowel Shawn als Camila luisteren. Zo willen de twee hun fans beter helpen relaxen. In zijn Instapost van Calm vertelt Shawn dat hij elke ochtend als hij wakker wordt mediteert. Zo bereidt hij zijn mind voor op de dag. ‘Meditatie heeft mijn leven echt veranderd en heeft me een beter mens gemaakt op zowel het podium als in het dagelijks leven’, schrijft de zanger onder de post.

Ook Camila vertelt dat meditatie haar geholpen heeft met haar angstige gevoelens. Ze zegt dat ze zich er ‘more peaceful’ door voelt. We vonden het koppel al geweldig en deze samenwerking makes it even better!

Check ook: Wow! Deze TikTokker is een Shawn Mendes lookalike

Lees ook: dit is alles wat we weten over The D’Amelio Show

Beeld: ANP, Jordan Strauss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • zortilonrel
    zortilonrel
    Reactie: You can certainly see your expertise in the work you write. The world hopes for more passionate writers such as you who aren't afraid to mention how they believe. All the time go after your heart.
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen