Joeyking (1)

Joey King zegt dat ze na Jacob Elordi nooit meer met een acteur zal daten

In een interview van SiriusXM vertelde The Kissing Booth-ster Joey King openlijk over haar dating life na haar breakup met Jacob Elordi en waarom ze nooit meer met een acteur zou daten.

Joey King en Jacob Elordi

Hoewel hun breakup in 2019 super privé is geweest, lijkt het erop dat Joey helemaal geen haatgevoelens heeft tegenover haar ex. ‘Ik denk dat het a good thing is geweest dat we in de eerste instantie hebben gedate. Ik heb van hem het meeste geleerd dat ik ooit in mijn leven heb geleerd’, vertelde ze.

‘Ik denk dat het awesome is om met iemand uit hetzelfde werkveld te daten, die je begrijpt, maar precies hetzelfde doen als iemand anders is nogal pittig. Het is echt moeilijk’, ging ze verder.

Datinglife

Na The Kissing Booth 2 gingen er roddels rond dat Joey zou daten met haar co-star Taylor Zakhard Perez, maar deze roddels werden al snel de wereld uit geholpen nadat Taylor in een interview zei dat hij en Joey gewoon hele goede vrienden zijn én toen Joey in een interview bekend maakte dat ze currently taken is.

Met wie ze dan precies samen is? Dan is voor iedereen een grote vraag. Eerder werd ze gelinkt aan Steven Piet, de co-executive producer van The Act, maar sinds maart heeft ze al geen foto meer met hem op haar social media gepost.

Check ook: Joey King gaat in een nieuwe actiefilm met Brad Pitt spelen

Tweet

Onlangs verwijderde Joey nog een tweet waarin ze schreef dat Jacob wel daadwerkelijk The Kissing Booth 2 had gezien, nadat hij in een interview zei dat hij ‘m nog niet gezien had. Fans dachten dat ze de tweet had verwijderd omdat ze issues met haar ex erom kreeg, maar later bleek dat Jacob haar zelfs permissie had gegeven om de tweet te posten.

Ze had ‘m verwijderd omdat ze het woord ‘capping’ had gebruikt, wat eigenlijk slang taal is voor ‘liegen’. Nadat ze boze reacties kreeg dat ze als ‘wit persoon’ die term niet mocht gebruiken, heeft ze de tweet verwijderd. ‘Ik ben zeker een persoon die zichzelf elke dag wil verbeteren, dus I was like, ik ga hier niet zitten en een term gebruiken dat niet voor mij bedoelt is. Dus ik heb ‘m verwijderd.

Dus ondanks dat hun relatie niet werkte, lijkt het erop dat Joey en Jacob alsnog goede vrienden zijn.

LEES OOK:

Bron: Seventeen | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen