Jonas Brothers

Jonas Brothers gaan opnieuw hun eigen weg

Het voelt als gisteren dat de Jonas Brothers na hun split weer bij elkaar kwamen, maar helaas was dit van korte duur. Nick Jonas deelde namelijk een filmpje met een teaser van zijn solo song… We repeat: SOLO song.

Solo Song

Dit weekend postte de één na jongste sibling (yep de broers hebben nóg een broertje!), Nick Jonas, een filmpje om zijn solo single Spaceman te promoten. De plannen van de broers liggen volgens The Sun stil vanwege het coronavirus. ‘Ze hebben vorig jaar een album opgenomen, dat op de plank is gelegd omdat ze er momenteel niet samen aan verder kunnen werken. Een reünie zit er voorlopig dus niet in en daarom richt Nick zich op soloprojecten’, vertelde een bron.

Geen ruzie

Er is gelukkig geen ruzie onderling, meldt dezelfde bron. ‘Nee, de broers snappen goed dat ieder nu z’n eigen ding doet en daar stimuleren ze elkaar ook in. Natuurlijk hadden ze nu het liefst samen in de studio gestaan, maar dat kan nou eenmaal niet. Wanneer ze wèl weer samen te zien zijn, weet niemand, dat hangt helemaal af van wat er de komende maanden in de wereld gebeurt.

Check hier de trailer van de Chaos Walking met Nick Jonas en Tom Holland

Album

Of dit écht het einde van de Jonas Brothers is, moeten we dus nog even afwachten. In case it is, hebben we in ieder geval wel nog een brand-new album van ze tegoed én een single van Nick Jonas natuurlijk.

Bron: RTL Boulevard, ANP | Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen