Joshua Bassett Getty Images

Joshua Bassett had bijna een rol in deze populaire Netflix-show

OMG, Joshua Basset had bijna de rol van onze favo witch-dating boyfriend in Chilling Adventures of Sabrina gespeeld!

In een recent interview liet Joshua Bassett weten dat hij bijna gecast was als Harvey Kinkle in de duistere Sabrina The Teenage Witch remake. Acteur Ross Lynch kreeg uiteindelijk de rol.

Joshua Bassett auditie voor Chilling Adventures of Sabrina

‘Ik kwam voor het eerst naar LA toen ik 16 jaar was en er was een handjevol aan rollen. Ik kwam echt heel dichtbij het krijgen van de rol in Chilling Adventures of Sabrina. Het ging tussen mij en Ross Lynch. En uiteindelijk kreeg hij ‘m en ik ben super blij voor hem’, zegt Joshua in een video met Buzzfeed Celeb. ‘Maar ja, ik hoopte toch heel erg dat ik die rol zou krijgen. Er waren nog een aantal andere rollen, maar bij deze was ik echt heel dichtbij. En ik was er heel enthousiast over. Het liep even wat anders, maar uiteindelijk is alles goed gekomen.’

High School Musical: The Musical: The Series

En het is definitely goed gekomen! Joshua Bassett heeft namelijk daardoor rol van Ricky Bowen gekregen in High School Musical: The Musical: The Series. Alhoewel de twee series totaal verschillend zijn, zijn er toch ook een aantal raakvlakken, dankzij de liefdes triangles en musical moments die plaatsvinden in zowel Chilling Adventures of Sabrina als High School Musical: The Musical: The Series. Ook al zullen we Joshua niet zo snel op monsters zien jagen, kunnen we niemand bedenken die perfecter is voor de rol van Ricky, en Ross blijft natuurlijk forever onze Harvey.

Nu zijn we wel heel benieuwd naar deze auditietape though…

Check ook: Oh no: de Joshua Bassett-Sabrina Carpenter-Olivia Rodrigo drama continues

Heb jij High School Musical: The Musical: The Series nog niet gezien? Nu te zien op Disney+!

Bron: Seventeen |Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  • Myronglobe
    Myronglobe
    Reactie: dating online [url="http://datingfreetns.com/?"]dating personals [/url]
    Beantwoorden

Gerelateerde artikelen