Joshua Bassett En Olivia Rodrigo

Joshua Bassett reageert op Olivia Rodrigo’s nieuwe nummer ‘Deja Vu’

Na alles dat zich heeft afgespeeld tussen Joshua Bassett en Olivia Rodrigo, laten de twee inmiddels zien dat er geen drama is en ze on good terms zijn. Zo liet Joshua een aantal dagen geleden via Instagram weten dat hij enthousiast is over Olivia’s upcoming album.

Instagram story

‘SUUUUUUPER laat hiermee, maar ik hou super veel van dit nummer’, schreef Joshua Bassett op zijn Instagram Story over Olivia’s sing Deja Vu. ‘The world better watch out voor het hele album!!!!’

Check ook: Dit is de naam, releasedatum én tracklist van Olivia Rodrigo’s debuutalbum!

Joshua Bassett story
Joshua Bassett Instagram Story

Joshua’s lof komt ondanks het feit dat sommige fans denken dat Deja Vu over hem gaat, alhoewel Olivia eerder aangaf dat het verhaal in haar liedje ‘totaal verzonnen is’.

Joshua Bassett en Olivia Rodrigo

Dit is niet de eerste keer dat Joshua zo enthousiast reageert op Oliva’s werk. In februari, nadat Saturday Night Live een sketch deed over drivers license en de drama rondom het nummer, gaf Joshua aan dat hij trots was op Olivia.

‘Eerst kon ik het niet geloven – ik was vooral trots op Olivia,’ vertelde hij aan Billboard. ‘Het feit dat ze haar nummer in een sketch hebben gebruikt, ik had echt zoiets van, ‘‘Dit is geweldig. Dit is incredible!’’

Met Olivia’s nieuwe album SOUR on the way, is de Joshua/Olivia/Sabrina drama waarschijnlijk nog niet helemaal voorbij. Het zou ons in ieder geval niet verbazen als één of twee nummers nog over deze love triangle zouden gaan.

Bron: Seventeen | Beeld: Instagram @joshuabassett en @oliviarodrigo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen