Black Lives Matter

Kanye West tekent deal met Netflix

Groot nieuws voor Kanye West! Ondanks de struggles in zijn privéleven, heeft de rapper volgens The Wrap een deal getekend met Netflix voor zijn very own docuserie.

Netflix docuserie Kanye West

We weten ondertussen dat Kanye West en Kim Kardashian officieel gaan scheiden, maar dat lijkt Kanye niet tegen te houden op professioneel gebied. In zijn nieuwe docuserie met Netflix krijgt het publiek materiaal te zien van de afgelopen 20 jaar van Kanyes leven, over zijn personal life en carrière.

Kanye zou Coodie & Chicke (die eerder ook al twee videoclips van Kanye maakten) jarenlang toestemming hebben gegeven om hem te filmen, nog zonder dat er een specifiek plan klaar lag. Zo komt onder andere de dood van Kanyes moeder aan bod, maar ook de switch die de rapper maakte naar de modewereld én zijn mislukte poging om president te worden. Het is nog niet duidelijk of ook de scheiding met Kim wordt getoond.

De docu levert Kanye een hoop op: volgens bronnen zou hij er ruim 25 miljoen (!) euro voor krijgen, al is dit niet bevestigd.

Bron: RTL Boulevard, The Wrap | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen