Katyperry

Katy Perry vreest voor haar leven en dat van haar gezin

Katy Perry en haar gezinnetje met pasgeboren baby Daisy hebben al een tijdje last van een fanatieke stalker. De persoon in kwestie zou zelfs onrechtmatig het terrein hebben betreedt waar ze woont, vermeldt The Blast.

Stalker

Katy meldde aan de rechtbank dat ze geen idee heeft wie deze ene William is. ‘Ik heb nog nooit van hem gehoord, hij is een complete vreemde voor mij. Maar hij betreedt de grond waarop ik woon, stalkt me en bedreigt mijn gezin. Daarom wil ik een omgangsverbod,’ laat ze duidelijk weten.

Lees ook: Katy Perry deelt eerlijke foto van haar lichaam na zwangerschap

Bedreigingen

Op 8 september besloot de stalker, die William zou heten, over het hek van Katy’s tuin te springen. Katy, Orlando en baby Daisy waren op dat moment thuis. Maar hier blijft het niet bij. Hij heeft het gezin ook al meerdere keren bedreigd. ‘Hij heeft op Twitter laten weten dat hij Orlando’s nek wil omdraaien. Ik vrees voor mijn leven, voor Orlando’s leven en vooral voor de levens van onze kinderen. Ook vrees ik voor onze familie en vrienden,’ verteld Katy. Katy heeft het hierbij ook over haar bonuszoon Flynn.

Inmiddels heeft de rechtbank de man een tijdelijk omgangsverbod gegeven, en zal op 8 oktober een definitieve uitspraak worden gedaan.

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen