KUWTK

Keeping Up With The Kardashians stopt na 20 seizoenen

Aan alles komt een eind, en zo ook aan mega hitserie Keeping Up With The Kardashians (KUWTK). Na 14 jaar en 20 seizoenen liet de hele Kardashian familie op social media weten dat volgend jaar het allerlaatste seizoen te zien is.

Seizoenen

Onder andere Kim Kardashian plaatste een foto met daarbij een emotionele tekst. Zo vertelde ze dat de keuze om te stoppen met de show zeker niet makkelijk was. ‘We zijn meer dan dankbaar voor iedereen die al die jaren heeft gekeken naar onze goede tijden, de slechte tijden, het geluk, de tranen en de vele relaties en kinderen. We zullen de mooie herinneringen en talloze mensen die we hebben ontmoet voor altijd koesteren.’

Ook liet ze weten dat de show veel voor de familie betekend heeft. ‘Deze show heeft ons gemaakt tot wie we zijn en ik sta voor altijd bij iedereen in het krijt die een rol heeft gespeeld in het vormen van onze carrières en het veranderen van onze levens.’

Gelukkig is de realityserie voorlopig nog te zien op Netflix!

Boosdoener

Veel mensen hadden het stoppen van de serie niet zien aankomen, en proberen dan ook oorzaken te vinden. Zo storten veel Twitteraars zich op familielid Kanye West, die de laatste tijd op veel negatieve manieren in het nieuws geweest. Zo zou hij onder andere willen scheiden van Kim. ‘Ik wist de de show klaar was toen Kanye zijn inzinking had en begon te schelden op zijn schoonmoeder Kris Jenner en anderen. Het belasteren van Kris was waarschijnlijk de druppel die de emmer deed overlopen,’ deelde iemand op Twitter.

Check ook: Kim Kardashian start nieuw ‘home’ project

Zelf geeft Kim geen reden waarom de show gaat stoppen. Wel gaf zus Kourtney onlangs aan minder in beeld te komen, en waren de kijkcijfers al de laatste jaren aan het dalen.

LEES OOK:

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Keeping Up With The Kardashians

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen