Kendalljenner

Kendall Jenner komt met mental health serie op YouTube

Al van jongs af aan struggelt Kendall Jenner al met anxiety en panic attacks. Ze wilde beter begrijpen wat ze voelt en deze informatie delen met andere die hetzelfde meemaken. Het resultaat hiervan is een 4-delige serie over anxiety.

Kendall Jenner over anxiety

Ik struggle al met anxiety en panic attacks sinds ik een klein meisje ben‘, schrijft Kendall Jenner op Instagram. ‘Ik wilde hier dieper in duiken om beter te begrijpen wat ik voelde, maar vooral om deze informatie te delen met mensen die er ook last van hebben.’ Ze is excited om haar serie 4-delige serie met anderen te delen.

Open Minded

In de 4-delige serie, die Open Minded heet, gaat Kendall Jenner in gesprek met experts over anxiety. Ze wil geen medelijden van anderen en weet dat mensen ook kritiek zullen hebben. ‘Ik weet dat ik een priviliged lifestyle heb‘, laat ze weten. ‘Aan het einde van de dag ben ik ook maar een mens. Het maakt niet uit wat ik wel of niet heb. Iedereen heeft emotie en gevoelens.

Lees ook: 7 dingen die je beter niet kunt zeggen tegen iemand met anxiety

Eerste aflevering

In de eerste aflevering van Open Minded spreekt Kendall Jenner met klinisch psycholoog en hoogleraar psychologie Dr. Ramani Durvasula over de symptomen van anxiety op een jonge leeftijd. Kendall is open over haar anxietyj ourney en stelt vragen van volgers van Vogue. Ook geeft Dr. Ramani tips en tricks om met anxiety om te gaan. Check hieronder de eerste aflevering.

Lees ook: Selena Gomez lanceert Mental Health 101, een campagne voor jongeren

Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen