Kj Apa

KJ Apa brengt muziek uit met deze Riverdale co-star

Dat KJ Apa naast acteren óók heel goed kan zingen, liet hij al zien in de film I Still Believe. We zijn daarom very excited dat hij nu ook zijn eigen muziek gaat uitbrengen met één van zijn co-stars uit Riverdale.

Hearts & Arrows

KJ Apa en ik brengen muziek uit over een paar weken‘, schrijft Hart Denton, die we ook kennen als Riverdale‘s Chic Cooper, op Instagram. Veel is er nog niet bekend over de track, maar wat we wél hebben is een songtitel: Hearts & Arrows. De co-stars willen dat hun fans ook deel uitmaken van hun avontuur en dagen ze daarom uit om hun eigen coverart te maken, gebaseerd op hun eigen design.

Check ook: KJ Apa vertelt over de downside van zijn ‘Riverdale’ succes

Instagram stories

Vinden KJ en Hart je design vet? Dan delen ze ‘m op hun eigen Instagram Stories #goals. Dus ben je creatief en fan van de Riverdale-boys? Grijp je kans! Op de insta van Hart Denton staat een highlight met alle designs die hij heeft gedeeld, waaronder deze vette tekening!

Niet de eerste keer

Dit is niet de eerste keer dat Hart Denton muziek uitbrengt. Afgelopen zomer bracht hij ook al zijn single Inside Me uit. Als je fan bent van bands als Nirvana, is dit écht een nummer voor jou. Check hieronder de videoclip.

Lees ook: Filmtip: I Still Believe met KJ Apa en Britt Robertson

Beeld: Gettyimages, Presley Ann

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen