Untitled Collage (27)

Komt er een live-action TV-serie van Harry Potter?!

Maak je klaar om terug naar Hogwarts te gaan, want het lijkt erop dat er nog meer Harry Potter verhalen tot leven komen! Dit keer op een kleiner scherm…

Harry Potter tv-serie

Volgens The Hollywood Reporter, is HBO Max (een Amerikaanse streamingdienst) momenteel in gesprek met Warner Bros. om een nieuwe Harry Potter-serie te maken.

Bronnen zeggen dat er al grote ideeën zijn besproken. HBO Max en Warner Bros. zouden nu bezig zijn met het zoeken naar een schrijver voor het script. Het idee zit nog in zo’n vroeg stadium, dat er nog geen schrijvers of acteurs aan zijn verbonden. Er zijn ook nog geen deals gesloten’, schrijft THR.

Check ook: Deze twee Bridgerton-sterren zijn ook te zien in de Harry Potter-films

Roddel?

The Hollywood Reporter vroeg beide bedrijven om een reactie, waarbij werd ontkend dat er nu een serie gemaakt wordt. ‘Er zijn geen Harry Potter series in de maak in de studio of op de streamingdienst’, zei HBO Max en Warner Bros. in een statement. Het zou daarentegen wel kunnen dat er ideeën zijn, maar dat het nog niet kan worden bevestigd, omdat het nog in zo’n vroeg stadium zit.

Het is dus nog totaal onbekend of het gaat om een reboot van onze geliefde film- en boekenreek, maar aangezien het Harry Potter-universum enorm is, zullen er vast nog genoeg verhalen zijn om te vertellen. Who knows? We zullen het gewoon moeten afwachten…

Zelfs de grootste Harry Potter-fans wisten deze 31 feitjes nog niet

Bron: Seventeen | Beeld: Warner Bros.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen