Riverdale spin-off

Komt er nóg een Riverdale spin-off?

Nog meer goed nieuws voor Riverdale-fans! In een recent interview met Deadline onthulde de voorzitter en CEO van The CW, Mark Pedowitz, dat hij met Riverdale-creator Roberto Aguirre-Sacasa heeft gesproken over nóg een mogelijke spin-off van de show.

Riverdale spin-off

Mark Pedowitz zei dat hij tot nu toe nog geen script heeft gezien, maar dat een nieuwe show mogelijk is. Het zou gaan over de toekomst van onze fave karakters: Archie Andrews, Betty Cooper, Veronica Lodge en Jughead Jones. ‘Ik weet dat Roberto Aguirre-Sacasa’s erover nadenkt om de Riverdale situatie langer voort te zetten’, liet Mark weten. We can’t wait!

Check ook: dit is de relatiestatus van de Riverdale-cast IRL

Dit nieuws komt voor ons op een geweldig moment. We staan namelijk op het punt om te beginnen aan de zevenjarige tijdssprong in seizoen 5. Alhoewel we al een paar dingen weten over de toekomst van onze fave Riverdale-ladies als Toni Topaz, Veronica Lodge en Betty Cooper, zullen we het lot van de andere de Riverdale karakters nog moeten afwachten.

Katy Keene

Riverdale‘s eerdere spin-off, Katy Keene, is uiteindelijk na één seizoen gecanceld. Ondanks het stopzetten van deze spin-off, ziet het ernaar uit dat de toekomstige shows die zich afspelen in het Archie universum, meer gefocust zullen zijn op de hoofdrolspelers.

Lees hier alles wat we weten over seizoen 5 van Riverdale

Bron: Seventeen | Beeld: Gettyimages

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen