Stranger Things

Komt Stranger Things vandaag met een big announcement?

Er gebeurt iets in het Hawkins National Laboratory en Stranger Things-fans denken dat het met seizoen vier te maken heeft. Er is namelijk een mysterieuze video geüpload op het YouTube-kanaal….

Stranger Things video

Op 5 mei verscheen er een mysterieuze video op het YouTube-kanaal van Stranger Things. Hierop zijn een aantal beelden van security camera’s te zien van het Hawkins National Laboratory. Terwijl er eerst niets te zien is op de schermen, zien we dat de schermen één voor één bloederige beelden van het lab vertonen… #creepy

Datum

De grootste hint is de vinden in de beschrijving van de video. ‘Wegens technische problemen is het Hawkins National Laboratory tot nader order gesloten‘, staat er geschreven. ‘We zijn morgen om 9.00 uur ET weer in dienst.’ 9.00 uur ET is 15.00 uur in Nederlandse tijd. Dus vanmiddag krijgen we meer te horen! Check hieronder nóg een nieuwe video van Stranger Things 4!

Lees ook: Komt er een spin-off van Stranger Things?

Tweets van Stranger Things-makers

De makers van Stranger Things plaatste ook twee tweets. In de eerste tweet schreven ze: ‘Are you ready?‘ De tweet erna betond uit klokjes en een geschokte emoji met het linkje naar de video. Something is definitely happening!

Seizoen vier Stranger Things

Op dit moment heeft seizoen vier van Stranger Things nog geen releasedatum. Naar verwachting komt deze is in 2022, dit maakte acteur Finn Wolfhard bekend in een livestream.

Lees ook: Deze Stranger Things-acteur wil spoilers delen maar Millie Bobby Brown betrapt hem

Bron: Seventeen | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen