Lili Reinhart

Lili Reinhart dealde maandenlang met depressie: ‘it was f*cking rough’

Lili Reinhart doet een boekje open over hoe ze maandenlang met een depressie heeft gedeald terwijl ze in quarantaine zat en haar “rough” year so far.

De actrice sprak met Refinery 29 over het gevoel te hebben in een donkere tunnel te zitten en er geen einde aan dit gevoel leek te komen. Tóch slaagde ze er uiteindelijk in om hier uit te komen.

F*cking Rough

I couldn’t see the light en het voelde alsof ik dood aan het gaan was‘, vertelde ze aan Refinery. ‘Het was f * cking rough, en ik kon geen andere manier bedenken om me erdoorheen te slaan dan me erdoorheen te slaan.’ Lili legde uit dat ze heeft gezien dat sommige mensen dingen als eten, seks en drank gebruikten om met hartpijn, verdriet en een break-up te dealen, maar zelf wilde ze het zo niet aanpakken.

De leegte is er nog‘, liet ze weten. ‘I took the road less traveled and just dealt with my sh*t. I had to face my own pain head-on. De laatste paar maanden zijn waarschijnlijk de meest emotionele maanden van mijn hele leven (geweest) en mijn therapeut vertelde me dat mijn lichaam bezig is met het loskomen van de liefde.’

Lees hier meer over depressies en angststoornissen

Break-up

In mei dit jaar gingen er geruchten rond dat Lili Reinhart en Cole Sprouse niet langer meer een stel waren. Velen dachten dat quotes in haar interview met Refinery over de break-up gingen, maar Lili liet op Twitter weten dat dit niet het geval was

Gelukkig heeft Lili Reinhart de aankomende tijd veel leuke dingen om naar uit te kijken; haar debuut boek van haar gedichtenbundel ‘Swimming Lessons‘ en is ze bezig met een nieuwe film ‘Chemical Hearts‘ waar je hier meer over kunt lezen. En on top of that heeft Riverdale gister bekend gemaakt weer te zijn begonnen met de productie van seizoen 5.

LEES OOK:

Beeld: ANP | Bron: Seventeen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen