Lili Reinhart

Lili Reinhart onthult nieuwe details over Betty Cooper in seizoen 5

We zijn nog maar één week verwijderd van het vijfde seizoen van Riverdale en iedere dag krijgen we meer details te weten. Ook Lili Reinhart heeft nieuwe details onthuld over Betty Cooper en what she’s up to na de 7-jarige time jump.

*Let op! Dit artikel bevat spoilers voor seizoen 5 van Riverdale*

Seizoen 5

Lili was afgelopen woensdag te gast bij The Late Show with Stephen Colbert en hoewel ze niet teveel kon zeggen over seizoen 5, liet ze tóch één dinget los. Ze vertelde namelijk dat we Betty als 25-jarige FBI-stagiair gaan zien vanaf de vierde aflevering van het nieuwe seizoen. Niet echt een shocking career choice voor Betty als je het ons vraagt. Zoals we de afgelopen vier seizoenen hebben kunnen zien, deed Betty het prima als amateur detective en werd het tijd dat ze dit ook professioneel ging doen.

We kunnen nog veel meer verwachten in seizoen 5. Vorige maand onthulde Vanessa Morgan dat haar zwangerschap in de show wordt verwerkt, wat betekent dat Toni Topaz een deel van het nieuwe seizoen in verwachting is. Daarnaast werd ook bekendgremaakt dat Chris Mason uit Pretty Little Liars: The Perfectionists, de cast joint als ‘Chad Gekko, die wordt omschreven door Deadline als ‘Veronica’s controlerende en jaloerse husband die werkt op Wall Street‘.

Long story short: seizoen 5 is nog niet eens begonnen en we verwachten nu al een hoop drama.

Quiz hier wat voor soort flirt jij bent op basis van de Riverdale-ladies

Bekijk hieronder het interview met Lili Reinhart.

Bron: Seventeen | Beeld: ANP

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde artikelen